Vacatures Secretaresse

Contact

Cvs

Vacatures Secretaresse

U bevindt zich hier: Cvs

CV secretaresse Zundert


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 59

Woonplaats: Zundert

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Jarenlange werkervaring, o.a. als secretaresse OR bij een oliemaatschappij en als directiesecretaresse bij twee ingenieursbureaus en 9 jaar als juridisch secretaresse op een advocatenkantoor en tijdelijk als bestuurssecretaresse op een hogeschool. U hebt aan mij een loyale en accurate medewerkster, die goed is in taal, snel overzicht heeft en prioriteiten ziet, goed kan analyseren en dus snel inzicht heeft in een organisatie, meedenkt en initatief neemt. Ik heb veel ervaring in klantencontact zowel telefonisch als aan een balie en via een spreekuur. Ik ben een echte dienstverlener en ondersteuner, die zich snel nieuwe dingen eigen maakt en snel kan schakelen.

Opleidingen en cursussen: VWO, Schoevers vakopleiding secretaresse (MBO4), Detex ondernemersdiploma en 1 jaar HBO (Pabo). Enkele cursussen recht.
Ervaring met Legal Eagle en MS Office. Ik ben iemand die zich binnen het bedrijf dingen snel eigen kan maken, zaken naar zich toetrekt en daardoor multi-inzetbaar want ik leer bij uitstek door doen, dus in de praktijk.

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Ja

Persoonlijke eigenschappen: Betrouwbaar en accuraat, behulpzaam. Ben goed in taal en kan heel snel het grote geheel overzien en goed analyseren.
Kan snel veel administratieve zaken verwerken, ben sterk in taal en tekst, maar heb ook de facturering en debiteurenadministratie gedaan. Ik ben heel direct en daardoor ook iemand die graag meedenkt in een organisatie omdat ik vaak al snel zie hoe zaken anders of beter georganiseerd zouden kunnen worden. Verder ben ik een gemotiveerde aanpakker, dus niet te beroerd de handen uit de mouwen te steken en kan ik een gevarieerd takenpakket aan. Dat heb ik ook nodig omdat ik me niet graag verveel en mijn hoofd de variatie ook nodig heeft. Ik kan zelfstandig werken maar vind een puur solistische functie te eenzaam en werk dus bij voorkeur tezamen met enkele mensen in een ruimte.
Ik ben iemand die je het best 10 taken kunt geven en dan zorg ik ervoor dat die aan het eind van de dag af zijn, maar ik wel graag op mijn eigen manier en volgorde.

Hobby's en interesses: gezin, wandelen, lezen, films kijken, nieuwe plekken ontdekken in het buitenland tijdens vakanties, fotograferen tijdens vakanties, interieurs.

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV

Gerelateerde Cv's